Jeg har desværre måtte lukke studiet midlertidigt og har lukket for tidsbestilling. På gensyn.

Portræt til LinkedIn og CV

Portræt / billede i professionel kvalitet til LinkedIn og CV

Ønsker du et billede i professionel kvalitet til LinkedIn og CV? Det kan jeg hjælpe dig med.

Hvorfor er det vigtigt med et godt billede på LinkedIn og dit CV?

Det første en besøgende ser på din LinkedIn profil eller CV vil med stor sandsynlighed være dit billede. Det første indtryk er vigtigt og måske giver billedet fra ferien eller selfien fra telefonen ikke det optimale indtryk. Din fremtræden på et billede kan være afgørende for andres opfattelse af eksempelvis dine kompetencer og troværdighed. Det er en fordel at fremstå så skarp, troværdig og sund som mulig. Det er også vigtigt at billedet er af nyere dato og helst ikke ældre end to år.

Sådan kan jeg hjælpe dig til at få det gode billede

Som portrætfotograf søger jeg at få det udtryk frem der passer bedst for dig og formålet med billedet. Det kan være eksempelvis være:

• Målrettet
• Beslutsom
• Imødekommende
• Udadvendt
• Venlig, m.v.

I den indledende samtale drøfter vi hvad du skal bruge billederne til. Vi taler også om hvad du ønsker at udtrykke. Skal billederne være formelle, uformelle eller begge dele. Vi kommer også ind på hvilken påklædning der vil gøre sig bedst.

Mange mennesker bryder sig ikke om at bliver fotograferet. Det gør du måske heller ikke og du synes måske også, at der aldrig er taget et godt billede af dig. Jeg kender til begge forhold og tager højde for dette før, under og efter fotograferingen. Jeg vil få dig til at føle dig tryg foran kameraet og du vil hurtigt se, at der bliver taget gode billeder af dig. Også uden brug af retouchering. Jeg efterbehandler selvfølgelig de billeder der leveres. Der er dog ingen der bliver gjort 20 år yngre. Jeg får dig til at stå så skarp, troværdig og sund som mulig.

Jeg instruerer dig omkring posering, udtryk, fremtoning og alt det andet der indgår i arbejdet hen imod et fantastisk billede.

Undervejs vil vi sammen gennemgå billederne, for at afgøre hvorvidt du potentielt vil bruge en givent billede eller ej. Ved optagelse og gennemgang af billederne på denne måde, kan vi justere udtryk, påklædning og andet undervejs. Dette for at finde frem til noget, vi måske kan have overset. Efter fotograferingen vil du præcist vide hvad du kan forvente af billederne, da vi har gennemgået alle billeder og kun beholdt de billeder som du har godkendt undervejs.

Der er også mulighed for fotografering om aftenen og i weekends.

Priser
Portrætfoto LinkedIn Pris
Op til 45 min. fotografering
1 efterbehandlet billede
990,-

 

Portrætfoto med styling Pris
Til den type portrætter er
der også en stylist med til optagelserne, som hjælper
med makeup, hår,
valg af tøj, accessories m.v.
Afhænger blandt andet af omfanget af stylingen. Vi aftaler styling m.v. hvorefter jeg giver en fast pris.

Alle priser er inkl. moms.

Det er muligt at bestille ekstra billeder til hver pakke.

Alle billeder leveres digitalt, lige til at printe ud, sætte på LinkedIn, Facebook, indsætte i f.eks. CV eller sende med e-mail.
Jeg kan også levere billederne som print.

Hvor finder fotograferingen sted?

Fotograferingen finder sted i mit studie i Grenågade på Østerbro i København. I studiet har jeg for tiden kun mulighed for at tilbyde 'headshots', det vil sige billeder med hovedet/ansigtet og skuldrene, i stil med de billeder der vises på toppen af denne side.

Har du behov for yderligere information?

Har du spørgsmål om hvordan jeg arbejder, særlige ønsker eller andet,
så tøv ikke med at kontakte mig via mail eller på tlf. 2048 0298.

Vil du se flere eksempler på billeder, så klik her for at komme til galleriet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bedste hilsen
Hans Garde