Portrætfotograf - eksempler på billeder

Som portrætfotograf søger jeg at få det udtryk frem der passer bedst for den enkelte og formålet med billedet. Det kan være eksempelvis være:

  • Målrettet
  • Beslutsom
  • Imødekommende
  • Udadvendt
  • Venlig, m.v.

I den indledende samtale drøfter vi hvad du skal bruge billederne til. Vi taler også om hvad du ønsker at udtrykke. Skal de være formelle, uformelle eller begge dele. Vi vender også hvilken påklædning der vil gøre sig bedst.

Mange mennesker bryder sig ikke om at blive fotograferet. Lige så mange synes at de ikke ser godt ud på billeder. Det har jeg stor forståelse for. Min tilgang vil være at skabe tryghed. Allerede efter de første par billeder viser jeg, at alle kan tage sig godt ud på billeder. Også uden brug af retouchering. Jeg efterbehandler selvfølgelig de billeder der leveres. Der er dog ingen der bliver gjort 20 år yngre. Jeg får dig til at stå så skarp, troværdig og sund som mulig.

Undervejs vil vi sammen inspicere hvert billede et efter et, for at afgøre hvorvidt du potentielt vil bruge et billede eller ej. Ved optagelse og gennemgang på denne måde, kan vi justere fokus på billederne under sessionen. Dette for at finde frem til noget, vi føler vi kan have overset undervejs. Du vil gå og præcist vide hvad du kan forvente af billederne, da vi har gennemgået alle billeder og kun beholdt de billeder, som du har godkendt undervejs.

Se eksempler på portrætter i dette galleri.

Læs mere om portrætfotografering her og portræt til LinkedIn her.

Klik eller tryk på et billede for at se en større udgave.

Kontakt mig her.

Følg mig på Facebook.